top of page
HEADER-CATDOG.png

Identiteit Catdog

Vraag

Een trimsalon waarin kwaliteit, chique uitstraling en luxe voor huisdieren centraal staan. De wens was duidelijk: ontwerp een merkidentiteit voor een exclusieve honden- en kattentrimsalon. Ze wilden een merkidentiteit die niet alleen de liefde voor onze trouwe viervoeters weerspiegelde, maar ook de verfijning en toewijding die ze in hun diensten leggen.
Antwoord
We hebben een logo gecreëerd dat de essentie van kwaliteit, chique en luxe perfect weerspiegelde. Vervolgens werd dit doorvertaald naar een uitgebreide visuele identiteit, met een verfijnd kleurenpalet en elegante typografie, die de trimsalon onderscheidde van de rest. De gecoördineerde aanpak heeft geresulteerd in een merkidentiteit die niet alleen de kernwaarden van de trimsalon belichaamt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij hun klanten.

Merk identiteit
Trimsalon
Concept
Social media
Stationery

VISUAL-CATDOG.png

Logo en kleuren

Het beeldmerk combineert de contouren van een poedel en een maine coon waardoor de essentie van de trimsalon perfect wordt vastgelegd. Het font straalt luxe uit, met natuurlijke vormen en verfijnde details. De kleuren zwart en wit, geïnspireerd op marmer, zorgen ervoor dat het logo tijdloos en elegant oogt terwijl het goud accenten toevoegt die de chique en luxe waarden van de trimsalon benadrukken. Samengevoegd straalt dit een gevoel van klasse en kwaliteit uit.
CATDOG-VISUAL-LOGO.png
bottom of page