top of page
over ons.jpg

Over ons

Wie is Ontwerpstudio Kruyff?

Visuele ontwerpstudio in Eindhoven. 360° design; Ontwerpstudio Kruyff omvat alle aspecten met betrekking tot grafisch vormgeving, digitaal ontwerp en merk identiteit.

Brabant

Kwaliteit

Gedisciplineerd

Betrouwbaarheid

Ontwerpstudio Kruyff is een creatief ontwerpbureau uit Eindhoven, Noord-Brabant. Brabant, dat wil zeggen een gezonde dosis nuchterheid gecombineerd met een echte hands-on mentaliteit. "Niet lullen maar poetsen." Het zit in ons creatief DNA. We proberen altijd het uiterste uit de opdracht te halen, streven naar het hoogst haalbare en willen die ene reactie bij de klant los maken: Wauw!

Ontwerpstudio Kruyff is er voor iedere klant, de dromers, de denkers, groot en klein. Wij helpen jou met het ontwerpen en versterken van jouw merknaam of bedrijf. Het is een combinatie van wensen en visie van de klant met onze creatieve en strategische ontwerp-oplossingen. We werken niet voor elkaar, maar met elkaar.

kruyff klokgebouw 2.jpg

Wat hebben wij te bieden?

Ambitie en motivatie om een merk of bedrijf te versterken. Hoe we dat doen? Simpel, we doen dingen waar we goed in zijn!

Merk identiteit
Identiteit, branding
Logo, typografie, stationery
handelsmerk, iconenset
Brandbook, richtlijnen
Drukwerk
Presentatie template
Interne communicatie
Campagnes

Digitaal design
Web & mobile design
UI / UX design
Illustratie
Social media
Content strategie
Video edit

Hoe werken wij?

Het begint met het bieden van een luisterend oor, vervolgens steken wij de handen uit de mouwen voor een ontwerp dat jou na aan het hart gaat.

Iedere klant is uniek en ieder project is verschillend. Daarom heeft ​iedere opdracht een andere aanpak nodig. We beginnen altijd bij stap 1: luisteren naar de klant en het verzamelen van alle benodigde informatie om het project te starten. Ieder project slaat een andere weg in wat leidt tot oplossingen die we niet eerder bedacht hebben. Het maakt óns werk gevarieerd en jóuw werk uniek.

 

En vergeet niet, communication is key! Daarom zorgen wij dat jij als klant altijd op de hoogte bent van alle ins en outs met betrekking tot jouw project. Jouw mening als klant telt en we waarderen dat. We zeggen immers wel waar het op staat, we leveren namelijk geen werk waar we niet 100%  tevreden over zijn.

station kruyff.jpg

Stel ons een vraag!

Heb jij interesse in een samenwerking of gewoon een brandende vraag? Neem dan eenvoudig contact met ons op.
bottom of page