top of page
Visual 7.jpg

Identiteit Las Salinas

Vraag

Omdat het Corona virus ervoor zorgt dat restaurants moeten sluiten worden zij genoodzaakt creatieve oplossingen te bedenken. Zo ook Las Salinas. Zij besluiten om maaltijden te bezorgen of op te laten halen. Omdat zij hier niet op ingespeeld zijn moeten er nieuwe producten ontworpen worden zoals tassen, zakjes en bakjes. Omdat de huisstijl verouderd is krijgt ook deze een nieuw leven. Voer deze nieuwe identiteit door in het nieuwe concept van bestellingen en take away. 
Antwoord
Een nieuwe huisstijl die aansluit bij een typisch Mexicaanse cantina. Zowel online als offline in het restaurant. Door de doorvertaling van de nieuwe huisstijl in de take-away verpakkingen zal de herkenbaarheid niet alleen in, maar ook buiten het restaurant zichtbaar zijn.

Merk identiteit

Restaurant

Concept

Verpakkingen

Stationery

Logo.jpg

Logo en kleuren

Het logo is ontworpen om de échte cantina sfeer weer te geven. De letters hebben een Mexicaanse look en feel en de kleuren geven de gezellige sfeer in het restaurant perfect weer. ​
De blaadjes in het logo staan voor de verse producten waar het restaurant gebruik van maakt. Kwaliteit staat immers bovenaan. Tevens zijn de subtiele salamanderpootjes in de blaadjes een afgeleide van het oude logo. 
kleuren2.jpg
visual 6.2.jpg
iconen.jpg
patroon.jpg
menu_Tekengebied 1.jpg
Visual 8.jpg
Visual 7.jpg
webdesignkopie.jpg
visual 9.jpg
bottom of page